Ətin kabab “setka”sına yapışmaması üçün SADƏ ÜSUL

Havalar isinən kimi həyətdə, bağda kabab bişirənlərin sayı artır. Bəzən adi kababla yanaşı, manqalda “setka”nın da içində toyuq, qırmızı ət, balıq bişirilir. “Setka”da kabab bişirən zaman adətən ətin yapışmasından və dağılmasından şikayət edirlər. Bəs necə edək ki, ət, yaxud balıq “setka”ya yapışmasın? Ailem.az-ın sizə verəcəyi sadə üsulla bu problemi aradan qaldıracaqsınız.

 

Bunun üçün əvvəlcə “setka”nı manqalda yaxşı qızdırın. Daha sonra bir kartofu ortadan bölün.

Çəngəllə kartofun içini “setka”ya sürtün. Kartofun üzərindəki nişasta ora yapışacaq və ətin yapışmasına mane olacaq.

 

 

LENT

22 Sentyabr 2017
21 Sentyabr 2017
20 Sentyabr 2017
19 Sentyabr 2017
18 Sentyabr 2017